Afsluiting Kruising Ringbaan-zuid – Stappegoor ivm plaatsen fietstunnel Ringbaan-zuid

Lokale omleiding autoverkeer

Bereikbaarheid Stappegoor 8 t/m 12 okt

Dura Vermeer werkt het gehele weekend aan de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel en daarom is een deel van de kruising Ringbaan-Zuid – Stappegoor afgesloten.

De Trouwlaan is tussen de Generaal Smutslaan en de Ringbaan-Zuid ook dicht.

Stappegoor blijft bereikbaar

Fiets/ te voet
Vanaf 21 september is de kruising afgesloten voor fietsers en voetgangers. Stappegoor en de Trouwlaan zijn bereikbaar via de Generaal Smutslaan, Winkler Prinsstraat, Tatraweg.

Zie bijgevoegde afbeelding van de fietsomleiding Noord-Zuid van 21 september t/m 27 november. En de omleiding Oost-West van 21 september t/m 23 oktober.

De omleiding voor fietsers geldt voor een langere periode in verband met de veiligheid, de voorbereidingen op het weekend en het vervolgens herinrichten van het gebied.

Auto’s
Auto’s hebben alleen tijdens het weekend te maken met een omleiding. Stappegoor blijft bereikbaar via Ringbaan-Zuid (zijde Tatraweg/ziekenhuis) en via Goirle (Abcovenseweg).

Een deel van de kruising Ringbaan-Zuid / Trouwlaan / Stappegoorweg is in het weekend gesloten. Zie bijgevoegde afbeeldingen van de auto omleidingen van donderdag 8 oktober 19:00 uur t/m maandag 12 oktober 06:00 uur.

In het afsluitingsweekend blijft de route van de Ringbaan-Zuid (zijde Tatraweg/Ziekenhuis) richting Stappegoor open in twee rijrichtingen. De verkeerslichten op de kruising worden op knipperen gezet, zodat het verkeer niet onnodig hoeft te wachten.

Het doorgaande verkeer op de Ringbaan-Zuid wordt tijdens dit weekend omgeleid via de A58 tussen afrit 10 Hilvarenbeek en afrit 11 Goirle.

Fietsomleiding Ringbaan-zuid Noord-Zuid
21 sept tot en met 27 november

Fietsomleiding 21 sept tm 27 nov - noord zuid verbinding

Fietsomleiding Ringbaan-zuid Oost-West
21 sept tot en met 27 november

Fietsomleiding 21 sept tm 23 okt - oost west verbinding

Auto omleiding Ringbaan-zuid Oost-West
Donderdag 8 okt t/m 12 okt

Lokale omleiding autoverkeer - via Goirle
Algemene omleiding autoverkeer - via A58
Lokale omleiding autoverkeer

Deel met bekenden

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Overige berichten Tilburg Zuiderpark

Scroll naar boven