Bouw Willem II College door Bouwbedrijf Mertens

Gepubliceerd op 30 maart 2022
Elise Mertens van Bouwbedrijf Mertens
Laatste update: 30 maart 2022

Beste lezer,

Allereerst bedankt dat ik in de facebook groep van Zuiderpark ben toegelaten. Bij deze wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Elise Mertens, omgevingsmanager bij Mertens Bouwbedrijf in Weert. Wij mogen de vernieuwbouw van het Koning Willem II College realiseren.

Wie is Mertens

Mertens is een innovatief bouwbedrijf, altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, technieken en toepassingen. Met onze kernwaarden plezier, openheid en innovatie bouwen we samen aan de toekomst. Na 140 jaar bouwen, werken we vandaag de dag nog met net zoveel plezier en overgave als in de begindagen.

Communicatie

De communicatie zal verlopen via verschillende manieren. Op de website www.mertens-weert.nl/kw2c kunt u artikelen lezen over de bouw. Hier komt vanaf april 2-wekelijks een update over de ontwikkelingen van de bouw. Deze updates zal ik ook in deze Facebookgroep delen. Via de social mediakanalen van Mertens Bouwbedrijf kunt u nog extra foto’s en video’s vinden van de bouwplaats.

Bij vragen of meldingen kunt u mij bereiken via e.mertens@mertens-weert.nl. Via dit telefoonnummer +31495579751 kunt u bellen of appen.

Fijne dag nog!

Groetjes,

Elise Mertens